Software implementatie

Wij zijn implementatiepartner van de Nationale Hypotheekbond en helpen je met de inrichting van PortefeuilleSignalen, Uwkluis en Fastlane Hypotheekadvies. Daarnaast helpen je met het inrichten van actief klantbeheer en commercieel gebruik van de signalen. 

Gebruiksers van Faster Forward helpen we met de inrichting van Elements, met workflows en automatische porcessen. 

Client officer logo
Client Officer 

De binnendienst 2.0 heet Client Officer.
We leveren in deze opleiding een aanpak en een set van hulpmiddelen om je rol als spin in het web in te vullen.

Ontwikkeld door Helder Beheerd aangeboden in samenwerking met Lindenhaeghe. 

Actief Klantbeheer voor jouw in de adviespraktijk
Behaal je PE SEH punten voor 2023

De meest succesvolle adviseurs hebben allemaal ten minste één ding gemeen: een zeer professioneel onderhoud van de klantrelatie en klanten die met veel plezier bereid zijn om voor die dienstverlening te betalen. Die dienstverlening noemen wij Actief klantbeheer.

Dit is het moment om met duurzaam relatiebeheer aan de slag te gaan. Maar hoe start je dit op en hoe kom je tot een businessmodel dat voor jouw klanten betaalbaar is en voor jou interessant? Tijdens deze opleiding ga je direct hands-on aan de slag met het toepassen van actief klantbeheer in jouw adviespraktijk. Je mag daarbij vrijblijvend 3 maanden gebruik maken van de Nationale Hypotheekbond.

De opleiding wordt gegeven door Dukers en Baelemans.

Incompany & maatwerk

Alle opleidingen kunnen incompany worden gegeven. Ook is het mogelijk om vanuit onze opleidingen een opleiding op maat samen te stellen.  Neem hiervoor even contact met ons op via info@helderbeheerd.nl of bel Dirk 06 - 12804847

Diensten Helder Beheerd

Wij helpen bedrijven met trainingen & opleidingen, interim- & projectmanagement, het uitvoeren van werk en implementaties. 

favicon

Helder Beheerd Support

Wij doen wat jij belooft! De uitvoering van actief klantbeheer door Helder Beheerd.

Software
implementatie

Wij zijn implementatiepartner van de Nationale Hypotheekbond en Faster Forward Elements. Ook zijn we Accelerate-specialist.

Opleidingen & trainingen

Onze opleidingen richten zich op actief klantbeheer en verbetering van de bedrijfsvoering. 

Zelfstandig

Proces
verbetering

Helder Beheerd ontwerpt en implementeert bedrijfsprocessen. Voor alle stappen in de adviescirkel, inclusief actief klantbeheer.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Onze expertise is opgebouwd in vele jaren in het veld. Wij kennen banken, verzekeraars, het intermediair en de mensen die er werken. Financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en (commerciele) binnendienstmedewerkers. Tegelijkertijd spreken we de taal van de ondernemer. Wij weten wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van advies, bemiddeling en nazorg. 

Wij maken ons nogal druk over de bestaande klant. Omdat die de basis vormt van een succesvolle dienstverlener. Actief klantbeheer is geen loze kreet, maar dat waar wij goed in zijn. Tegelijkertijd kunnen we je helpen met het vormgeven van alle elementen van de adviescirkel. Vandaar dat we zeggen: Actief klantbeheer en méér!

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.00

Weekenden en avonduren op afspraak

© Copyright - HB B.V. / Helder Beheerd