Over ons

Helder Beheerd is ontstaan vanuit een helder idee. Bestaande klanten zijn het grootste “bezit”  van een (advies)bedrijf. Zij hebben het bedrijf laten groeien en gebracht tot waar het nu staat. En tegelijkertijd krijgen bestaande klanten vaak niet de aandacht die ze verdienen. En dat is jammer.

Visie Helder Beheerd
Onze visie is dat actief omgaan met je klanten belangrijk is. Voor nu. En vooral ook voor de toekomst. Want als je een echte relatie hebt met iemand dan laat je die niet zomaar lopen. En dat is profijtelijk voor de klant én de financieel dienstverlener.

Helder Beheerd ondersteunt ondernemers bij het inrichten van de (hypotheek)processen. Alle stappen, inclusief actief beheer. Juist omdat het in ieders belang is. Uitgangspunt daarbij is onze adviescirkel. In een gesprek met u lichten wij die graag verder toe.

Missie Helder Beheerd
Helder Beheerd heeft als missie om adviserend Nederland vooruit te helpen. We werken aan toekomstvaste businessmodellen. Samen met de opdrachtgever wordt gewerkt aan het ontwerp en de inrichting van het (hypotheek)proces. Bij advies, bemiddeling en actief beheer. Dat doen wij door training, consultancy, coaching-on-the-job, projectmanagement en interimmanagement.

Team

Dirk van Haarlem

Directeur - Eigenaar
Trainer - consultant

Peter Wormskamp

Directeur - Eigenaar
Trainer - interim/projectmanager

Richeline Lowe

Trainer - consultant

Laurens Schoonhoven

Trainer - consultant