Procesverbetering

De basis voor een hoge kwaliteit, efficiency en bovenal klanttevredenheid: heldere processen.

Processen binnen het adviesbedrijf

Als je samen werkt is het fijn om te weten wie wat doet op welk moment. Je denkt na over wat de beste manier is om taken uit te voeren. En je maakt daar afspraken over. Je legt dit vast in processen.

Een proces is de beste werkwijze voor dit moment. Het kan nooit zo zijn dat de klant de dupe wordt van een processtap. En een proces is niet persé voor de eeuwigheid. Als het beter kan, moet je het vooral aanpassen.

Helder Beheerd heeft een ruime ervaring in het opstellen van processen voor financieel diesntverleners. Samen werken we aan een proces dat bij joúw bedrijf past. 

Alsjeblieft! Een gratis proces voor jou.

Processen icm  training de Nationale Hypotheekbond

We implementeren de Nationale Hypotheekbond bij je. Én we gaan aan de slag met processen. En dat alles voor één all-in tarief.

Uiteraard kun je ook kiezen voor alleen een processessie.

=ONLINE= 
Processen icm training de Nationale
Hypotheekbond

We implementeren de Nationale Hypotheekbond bij je. Én we gaan aan de slag met processen. In dit geval ONLINE. Dezelfde kwaliteit, maar dan op afstand. 

Uiteraard kun je ook kiezen voor alleen een processessie.

De voordelen van Helder Beheerd

Werken aan je bedrijf doe je er niet zomaar even bij. Het moet zorgvuldig gebeuren. Dan is de keuze voor Helder Beheerd logisch. We geven je drie redenen waarom:

Kennis van zaken

We hebben onze kennis op peil. Op zowel het gebied van bedrijfsvoeringsvraagstukken als de financiële vakinhoud. We werken met vooraanstaande partners in de business. Kortom we weten waar we het over hebben als het gaat over het adviesproces binnen de financiele dienstverlening.

Mensen uit de praktijk

Bij Helder Beheerd hebben we allemaal ervaring met adviseren aan consumenten als het gaat om hypotheken of verzekeringen. We hebben allen Wft-certificeringen of méér. Niet alleen theoretische kennis. Vooral ook praktijkervaring. Wij weten wat jij meemaakt! 

Bewezen trackrecord

We zijn al langere tijd actief binnen ons vakgebied. We werken voor veel klanten. We hebben een bewezen trackrecord.