Partners

de Nationale Hypotheekbond

Nationale Hypotheekbond is de software als het gaat om het inrichten van actief beheer binnen je organisatie. Helder Beheerd is implementatie partner van de Nationale Hypotheekbond.

HD Connect Accelerate

Accelerate is de norm als het gaat om bemiddelings-software. Met innovatieve techniek maakt Accelerate het bemiddelingsproces effectief en efficient. Helder Beheerd is implementatiepartner voor HD Connect Accelerate. 

kuiper act

kuiper act is de bedrijfsnaam voor de activiteiten van Rene Kuiper. kuiper act verzorgt opleidingen voor financieel professionals. Helder Beheerd werkt met Rene samen als het gaat om actualiteiten en permanente educatie.

Fortrum

Daar waar Helder Beheerd focust op werken met financieel dienstverleners, werken de professionals van Fortrum vanuit banken en verzekeraars. Door de samenwerking tussen Helder Beheerd en Fortrum werken we op elk niveau aan het verbeteren van de hypotheekmarkt.

Lean Capability Builders

Helder Beheerd biedt als eerste "Continu verbeteren voor financieel dienstverleners" aan. De principes van LEAN management liggen hier aan ten grondslag. Lean Capability Builders is de partij waarmee wij samenwerken. Dit borgt de kwaliteit van onze LEAN opleidingen en zorgt ervoor dat onze cursisten een officieel erkend certificaat kunnen behalen.