Zet het klaar!
Starten met Actief Klantbeheer 

Zet het klaar service

En die waan van de dag is er natuurlijk ook gewoon. De voordeurbel rinkelt. En dat is fijn. Je zou dat voor atijd willen. Maar die garantie is er niet. Dus zomaar uitbreiden in personeelsomvang is niet aan de orde. Tegelijkertijd zou het wel prettig zijn als je zeker weet dat je beheer-organisatie "klaarstaat". Zo kun je als het wat minder druk is direct door met het opschalen van je actief klantbeheer.  

Helder Beheerd staat midden in de markt. Wij weten dat dit speelt. We luisteren naar onze klanten. Vandaar dat we een unieke service kunnen aanbieden. In samenwerking met de Nationale Hypotheekbond hebben we een voorstel dat klinkt als een klok. Er is eigenlijk geen argument om niet per direct aan de slag te gaan met actief klantbeheer. 

In 3 stappen naar Actief Klantbeheer.

Stap 1; inrichten

Je hebt gekozen voor de Nationale Hypotheekbond als pakket voor het actief beheren van je bestaande klantrelatie.

Helder Beheerd helpt je bij het inrichten van je organisatie.

We gaan 3 dagdelen met jou en je kantoor aan de slag. We richten je actief klantbeheer in. We bepalen samen met jou de aanpak, stellen een proces vast en trainen jou en je collega's in het gebruik van de Nationale Hypotheekbond (NHB).

Onderdelen:
* Hypotheekbond training - deel 1
* Actiefbeheer training - deel 2
* Procesinrichting
Investering:
€ 1.750,-

Stap 2; "bijna klaar voor actie"

Als alle acties van stap 1 zijn uitgevoerd ben je in principe klaar om te beginnen.

Je kiest ervoor om nog niet "vol gas" actief klantbeheer op te starten.

In deze periode verricht je enkel de werkzaamheden waardoor er geen vervuiling van de data in Nationale Hypotheekbond ontstaat. 

NB! Het exacte bedrag is afhankelijk van jouw specifieke situatie en van jouw wensen van wat je al wel wil gebruiken. We stemmen dit graag met je af, zo ben je van te voren precies op de hoogte van alle mogelijkheden en eventuele kosten. 

Stap 3; starten

Je bent zover. Je gaat nu "helemaal los".

Stuur ons bericht dat je wil starten.

We controleren alles nog een keer en samen zorgen wij ervoor dat je operationeel aan de slag kan met actief klantbeheer.

Investering:
€ 500,-

Meer informatie? 

We maken ook met alle plezier een aanbod op maat. Neem contact met ons op via info@helderbeheerd.nl of bel Dirk van Haarlem (06) 12 80 48 47

Goed te combineren met: Opleiding Client Officer

De nieuwe rol voor de binnendienstmedewerker, de Client Officer. Investeer in de toekomst van je kantoor en in de binnendienst colleega's. Tijdens de training ontvang een grote gereedschapskist handvatten, brieven en tools en daarnaast ontvang je een  officiële titel en diploma.

De opleiding tot Client Officer is door Helder Beheerd in opdracht van Lindenhaeghe ontwikkeld. 

bedrijfs logo

De voordelen van Helder Beheerd

Werken aan je bedrijf doe je er niet zomaar even bij. Het moet zorgvuldig gebeuren. Dan is de keuze voor Helder Beheerd logisch. We geven je drie redenen waarom:

Kennis van zaken

We hebben onze kennis op peil. Op zowel het gebied van bedrijfsvoeringsvraagstukken als de financiële vakinhoud. We werken met vooraanstaande partners in de business. Kortom we weten waar we het over hebben als het gaat over het adviesproces binnen de financiële dienstverlening.

Mensen uit de praktijk

Bij Helder Beheerd hebben we allemaal ervaring met adviseren aan klanten als het gaat om hypotheken of verzekeringen. We hebben allen Wft-certificeringen of méér. Niet alleen theoretische kennis. Vooral ook praktijkervaring. Wij weten wat jij meemaakt! 

Bewezen trackrecord

We zijn al langere tijd actief binnen ons vakgebied. We werken voor veel klanten. We hebben een bewezen trackrecord.

Diensten Helder Beheerd

Wij helpen bedrijven met trainingen & opleidingen, interim- & projectmanagement, het uitvoeren van werk en implementaties. 

favicon

Helder Beheerd Support

Wij doen wat jij belooft! De uitvoering van actief klantbeheer door Helder Beheerd.

Software
implementatie

Wij zijn implementatiepartner van de Nationale Hypotheekbond en Faster Forward Elements. Ook zijn we Accelerate-specialist.

Opleidingen & trainingen

Onze opleidingen richten zich op actief klantbeheer en verbetering van de bedrijfsvoering. 

Zelfstandig

Proces
verbetering

Helder Beheerd ontwerpt en implementeert bedrijfsprocessen. Voor alle stappen in de adviescirkel, inclusief actief klantbeheer.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Financiële begrippenlijst

Sommige uitdrukkingen over geldzaken kom je niet elke dag tegen. Onze financiële begrippenlijst legt de meeste daarvan alvast uit en beantwoordt enkele veel gestelde vragen. Nog iets niet duidelijk? Aarzel niet en neem direct even vrijblijvend contact op.

Financiële begrippenlijst
Wat valt onder bijkomende kosten?

Als je een huis koopt, moet je rekening houden met allerlei kosten, naast de koopprijs. Denk hierbij aan de kosten voor het verbouwen en inrichten van je huis en de verhuizing. Maar er zijn ook de zogenaamde aankoopkosten, zoals de rekening van de notaris en ons hypotheekadvies. 

Meer lezen

Wat is een hypotheek?

Bij een ‘hypotheek’ leen je geld voor het aankopen van een woning. Deze geldt daarbij als onderpand. Dit zogenaamde ‘hypotheekrecht’ biedt de geldverstrekker meer zekerheid dat de lening kan worden terugbetaald. Hij verkrijgt via een hypotheek namelijk het recht om je woning te verkopen als jij de hypotheeklasten niet meer betaalt. In dat geval is er sprake van een executieverkoop. Daarnaast wil de geldverstrekker veelal ook een pandrecht.

Meer lezen

Wat kan ik meer lenen met een
energiebespaarbudget?

Steeds meer mensen denken na over zonnepanelen en isolatie of andere energiebesparende maatregelen. Wanneer je wilt gaan verduurzamen, gelden er ruimere mogelijkheden voor een hypotheek. Met het Energiebespaarbudget mag je namelijk tot 6% bovenop de woningwaarde lenen. Oók met NHG. 

Meer lezen

Hoe zit dat met de (vrijstelling)
overdrachtsbelasting?

Kopers van 18 tot 35 jaar betalen eenmalig geen overdrachtsbelasting bij aankoop van een woning. Dat maakt de aankoop van een woning voor hen een stuk goedkoper. Vanaf 1 april 2021 geldt aanvullend dat de woning niet duurder mag zijn dan € 400.000. Kopers van 35 jaar of ouder die in de woning gaan wonen, betalen 2%. Beleggers gaan 8% betalen. De overheid wil met deze maatregelen starters en doorstromers meer kansen geven op de woningmarkt. De overheid heeft hiervoor een handige 'infographic' gemaakt. Hieronder vind je daarover extra informatie.

Meer lezen

Wat betekent een hypotheek voor mijn belastingaangifte?

Het Nederlands belastingstelsel is opgedeeld in drie zogenaamde ‘boxen’. 

  • Box 3 kijkt naar je vermogen: het verschil tussen je bezittingen en schulden.
  • Box 2 kijkt alleen naar inkomen uit een ‘aanmerkelijk belang’ in een onderneming
  • In Box 1 zit het zogenaamde ‘belastbaar inkomen uit werk en woning’. Hierin valt bijvoorbeeld je salaris, een uitkering en winst uit je onderneming. In deze box kom je ook je (eerste*) eigen woning en je hypotheek tegen 

Voordeel van een eigen woning is, dat je in Box 1 de betaalde hypotheekrente mag aftrekken van je inkomen. Daar tegenover staat dat je het ‘eigenwoningforfait’ erbij moet optellen. Toch levert dat per saldo vaak een fikse teruggave op. 

Meer lezen

Bekijk alle financiële begrippen
email icon

Stuur een mail naar
info@helderbeheerd.nl

bedrijfs logo wit

Onze expertise is opgebouwd in vele jaren in het veld. Wij kennen banken, verzekeraars, het intermediair en de mensen die er werken. Financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en (commerciele) binnendienstmedewerkers. Tegelijkertijd spreken we de taal van de ondernemer. Wij weten wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van advies, bemiddeling en nazorg. 

Wij maken ons nogal druk over de bestaande klant. Omdat die de basis vormt van een succesvolle dienstverlener. Actief klantbeheer is geen loze kreet, maar dat waar wij goed in zijn. Tegelijkertijd kunnen we je helpen met het vormgeven van alle elementen van de adviescirkel. Vandaar dat we zeggen: Actief klantbeheer en méér!

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.00

Weekenden en avonduren op afspraak

© Copyright - HB B.V. / Helder Beheerd