email icon

Stuur een mail naar
info@helderbeheerd.nl

De Helder Beheerd aanpak

In drie heldere stappen vooruit 

In de creatiefase bepalen we samen met jou wat de doelstellingen zijn die je wilt bereiken.

We voeren bijvoorbeeld een scan uit op je organisatie om te bepalen waar je staat. Denk aan een Actief Klantbeheer-scan. Op basis van de uitkomsten daarvan kan je bewust keuzes maken.

Vervolgens vertalen we die door naar een praktisch plan van aanpak. Dit inclusief de acties die ondernomen worden, door wie, met welke meetmethode en binnen welke tijd. 

Geen dik pak papier. Gewoon 1 A4 volstaat vaak al.

Voorbeeld Bekijken

Wij ondersteunen je bij de implementatie van de gekozen aanpak. 

Dat kan zijn door het gekozen software pakket zoals de Nationale Hypotheekbond of Accelerate te helpen implementeren door een training.

Of door, samen met jou, de processen die daarbij horen te ontwerpen...

en de hierbij horende opleidingen te verzorgen. 

Een combinatie van verschillende aanpakken is natuurlijk ook mogelijk.

Ons doel is bereikt als jij en je mensen er mee werken!

Het systeem staat, de processen zijn duidelijk. Nu komt het op uitvoeren aan.

Helder Beheerd kan je praktisch ondersteunen. Door signalen te filteren. Door signalen door te zetten. Door de voortgang te bewaken. We doen dat voor kantoren die het prettig vinden om per maand of kwartaal hier ondersteuning bij te hebben. 

Ook het uitvoeren van een periodieke scan of audit is mogelijk om te checken of alles conform plan verloopt. Op basis hiervan kan je dan je plan of je processen aanpassen. 

Essentieel  zijn en blijven de mensen. Helder Beheerd ondersteunt op dit vlak door opleidingen. Zowel op het gebied van kennis, gebruiker van software als bedrijfsvoering.  Check vooral ook ons aanbod.

Actief klantbeheer, en veel meer!

Meer informatie? Bel ons of mail info@helderbeheerd.nl 

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Onze expertise is opgebouwd in vele jaren in het veld. Wij kennen banken, verzekeraars, het intermediair en de mensen die er werken. Financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en (commerciele) binnendienstmedewerkers. Tegelijkertijd spreken we de taal van de ondernemer. Wij weten wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van advies, bemiddeling en nazorg. 

Wij maken ons nogal druk over de bestaande klant. Omdat die de basis vormt van een succesvolle dienstverlener. Actief klantbeheer is geen loze kreet, maar dat waar wij goed in zijn. Tegelijkertijd kunnen we je helpen met het vormgeven van alle elementen van de adviescirkel. Vandaar dat we zeggen: Actief klantbeheer en méér!

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.00

Weekenden en avonduren op afspraak

© Copyright - HB B.V. / Helder Beheerd