Actief beheer stap 1

Ken het systeem!

Wij geven workshops (KickStarts) over het optimaal gebruik maken van het software systeem van de Nationale Hypotheek Bond (NHB). Wij leren u de werking van het systeem, maar ook welke signalen er zijn en hoe u deze kunt oppakken. Daarnaast kunnen wij u helpen  met het opzetten van een abonnementensysteem.

Ter voorbereiding van een workshop moet u inlogcodes voor het NHB systeem hebben. Deze krijgt u doordat u deelneemt aan NHB.

Tijdens de workshop inventariseren we eerst uw wensen en de doelen die u wilt gaan bereiken met behulp van NHB. Om deze Kickstart zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk om te weten wat u wilt. Zodra dit helder is wordt het systeem gepresenteerd en worden de verschillende mogelijkheden getoond die voor u van belang zijn. Vervolgens gaan we uw systeem op maat inrichten en eventueel koppelen met overige aanwezige software. Als u met een abonnementsysteem wilt gaan werken, dan kunt u van ons hiervoor de benodigde documenten ontvangen. Denk hierbij aan een modelabonnement, algemene voorwaarden, SEPA-machtigingen en bijbehorende  modelbrieven.

Waar vind de Kickstart plaats?
Deze workshop van een dagdeel, vind plaats op uw eigen kantoor en in uw eigen NHB omgeving. Hierdoor kunt u direct optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten die de software van de NHB uw kantoor kan bieden.

Meer informatie en kosten?
Heeft u interesse of wilt u een sessie bij u op kantoor inplannen, neem dan contact op met uw accountmanager bij de Nationale Hypotheek Bond, tel 020-7582111 of met Helder Beheerd, tel 074-2020225.

Actief beheer stap 2