Gratis workshops en webinar Actief Klantbeheer
Heelder beheerd scoren
Omzet verhogen - haal meer omzet uit je bestaande relaties
Graag vertellen wij hier meer over.
Vier opties:
Workshops en webinars

Tijdens de workshops en webinars geeft Dirk van Haarlem je een aantal voorbeelden over hoe je eenvoudig meer omzet kan halen uit je bestaande klanten. Dirk geeft je een aantal praktische voorbeelden en deelt succesvolle ervaringen met je waar je de volgende dag direct mee kan starten.

Dirk van Haarlem helpt kantoren met het inrichten van het adviesproces. Daarnaast is hij trainer bij o.a. Dukers & Baelemans waar hij de SEH PE opleiding Actief Klantbeheer voor in de Adviespraktijk geeft.

Optie 1 - Online webinar

In een online sessie van 45 minuten deelt Dirk praktische voorbeelden en succesverhalen van advieskantoren. Aan het eind van het webinar ontvang je alle campagnes en teksten waar je direct mee aan de slag kan.

De webinars zijn op:
  • Maandag van 12.30 - 13.15, datum: 19 juni, 26 juni
  • Dinsdag van 12.30 - 13.15, datum: 30 mei, 28 juni
  • Woensdag van 12.30 - 13.15, datum: 21 juni
  • Donderdag van 12.30 - 13.15, datum: 1 juni
  • Vrijdag van 12.30 - 13.15, datum: 2 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni
Optie 2 - Workshop volgen

Wil je liever een uitgebreide workshop bijwonen over actief klantbeheer? Dat kan op locatie in Diemen, Amersfoort of Bergen op Zoom tijdens een workshop van 2 uur. Samen met Dirk  bespreken de deelnemers in twee uur de does en don'ts van succesvol klantbeheer.

De workshops:
Optie 3 - Éen op één training

Liever één op één bespreken hoe je aan de slag gaat met actief klantbeheer? Tijdens een online sessie laat Dirk in 45 minuten zien hoe je advieskansen benut bij je huidige relaties. Bovendien ontvang je een gratis proeflicentie van PortefeuilleSignalen. 

Optie 4 - PE SEH Actief Klantbeheer voor jouw in de adviespraktijk
Behaal je PE SEH punten voor 2023 - met 10% korting

In groepen van maximaal 12 personen ga je tijdens de opleiding aan de slag met een concreet en praktijkgericht stappenplan, dat je de volgende dag al kan gaan toepassen. Tijdens deze opleiding ga je direct hands-on aan de slag met het toepassen van actief klantbeheer in jouw adviespraktijk. Je mag daarbij vrijblijvend 3 maanden gebruik maken van de Nationale Hypotheekbond.

We nemen je mee in alle stappen van het actief klantbeheer waarmee je meer waarde creëert voor je klant én voor jezelf. Van het selecteren van een interessante doelgroep, het maken van een businesscase en -model, het pitchen van je propositie tot het concreet bellen van je klanten. We vertellen hoe je dit opstart en hoe je tot een businessmodel komt dat voor jouw klanten betaalbaar is en voor jou interessant.

De opleiding wordt gegeven door Dukers en Baelemans.

Diensten Helder Beheerd

Wij helpen bedrijven met trainingen & opleidingen, interim- & projectmanagement, het uitvoeren van werk en implementaties. 

favicon

Helder Beheerd Support

Wij doen wat jij belooft! De uitvoering van actief klantbeheer door Helder Beheerd.

Software
implementatie

Wij zijn implementatiepartner van de Nationale Hypotheekbond en Faster Forward Elements. Ook zijn we Accelerate-specialist.

Opleidingen & trainingen

Onze opleidingen richten zich op actief klantbeheer en verbetering van de bedrijfsvoering. 

Zelfstandig

Proces
verbetering

Helder Beheerd ontwerpt en implementeert bedrijfsprocessen. Voor alle stappen in de adviescirkel, inclusief actief klantbeheer.

Financiële begrippenlijst

Sommige uitdrukkingen over geldzaken kom je niet elke dag tegen. Onze financiële begrippenlijst legt de meeste daarvan alvast uit en beantwoordt enkele veel gestelde vragen. Nog iets niet duidelijk? Aarzel niet en neem direct even vrijblijvend contact op.

Financiële begrippenlijst
Wat valt onder bijkomende kosten?

Als je een huis koopt, moet je rekening houden met allerlei kosten, naast de koopprijs. Denk hierbij aan de kosten voor het verbouwen en inrichten van je huis en de verhuizing. Maar er zijn ook de zogenaamde aankoopkosten, zoals de rekening van de notaris en ons hypotheekadvies. 

Meer lezen

Wat is een hypotheek?

Bij een ‘hypotheek’ leen je geld voor het aankopen van een woning. Deze geldt daarbij als onderpand. Dit zogenaamde ‘hypotheekrecht’ biedt de geldverstrekker meer zekerheid dat de lening kan worden terugbetaald. Hij verkrijgt via een hypotheek namelijk het recht om je woning te verkopen als jij de hypotheeklasten niet meer betaalt. In dat geval is er sprake van een executieverkoop. Daarnaast wil de geldverstrekker veelal ook een pandrecht.

Meer lezen

Wat kan ik meer lenen met een
energiebespaarbudget?

Steeds meer mensen denken na over zonnepanelen en isolatie of andere energiebesparende maatregelen. Wanneer je wilt gaan verduurzamen, gelden er ruimere mogelijkheden voor een hypotheek. Met het Energiebespaarbudget mag je namelijk tot 6% bovenop de woningwaarde lenen. Oók met NHG. 

Meer lezen

Hoe zit dat met de (vrijstelling)
overdrachtsbelasting?

Kopers van 18 tot 35 jaar betalen eenmalig geen overdrachtsbelasting bij aankoop van een woning. Dat maakt de aankoop van een woning voor hen een stuk goedkoper. Vanaf 1 april 2021 geldt aanvullend dat de woning niet duurder mag zijn dan € 400.000. Kopers van 35 jaar of ouder die in de woning gaan wonen, betalen 2%. Beleggers gaan 8% betalen. De overheid wil met deze maatregelen starters en doorstromers meer kansen geven op de woningmarkt. De overheid heeft hiervoor een handige 'infographic' gemaakt. Hieronder vind je daarover extra informatie.

Meer lezen

Wat betekent een hypotheek voor mijn belastingaangifte?

Het Nederlands belastingstelsel is opgedeeld in drie zogenaamde ‘boxen’. 

  • Box 3 kijkt naar je vermogen: het verschil tussen je bezittingen en schulden.
  • Box 2 kijkt alleen naar inkomen uit een ‘aanmerkelijk belang’ in een onderneming
  • In Box 1 zit het zogenaamde ‘belastbaar inkomen uit werk en woning’. Hierin valt bijvoorbeeld je salaris, een uitkering en winst uit je onderneming. In deze box kom je ook je (eerste*) eigen woning en je hypotheek tegen 

Voordeel van een eigen woning is, dat je in Box 1 de betaalde hypotheekrente mag aftrekken van je inkomen. Daar tegenover staat dat je het ‘eigenwoningforfait’ erbij moet optellen. Toch levert dat per saldo vaak een fikse teruggave op. 

Meer lezen

Bekijk alle financiële begrippen
email icon

Stuur een mail naar
info@helderbeheerd.nl

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Onze expertise is opgebouwd in vele jaren in het veld. Wij kennen banken, verzekeraars, het intermediair en de mensen die er werken. Financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en (commerciele) binnendienstmedewerkers. Tegelijkertijd spreken we de taal van de ondernemer. Wij weten wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van advies, bemiddeling en nazorg. 

Wij maken ons nogal druk over de bestaande klant. Omdat die de basis vormt van een succesvolle dienstverlener. Actief klantbeheer is geen loze kreet, maar dat waar wij goed in zijn. Tegelijkertijd kunnen we je helpen met het vormgeven van alle elementen van de adviescirkel. Vandaar dat we zeggen: Actief klantbeheer en méér!

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.00

Weekenden en avonduren op afspraak

© Copyright - HB B.V. / Helder Beheerd